Esküvőre DJ - Esküvő Hangosítás

Vélemények

Néhány pár megosztotta velünk az élményeit Olvassátok el ők mit gondoltak!

Kedves Látogató!, Az alábbiakban a Párok hozzánk eljutatott levelét másoljuk ki és illesztjük be ide, hogy el tudjátok olvasni hogyan érezték magukat a bulijainkon:

Szia Zoli, sziasztok Zolik!

Legelőször is nagyon szeretnénk megköszönni azt a színvonalas, felkészült produkciót, amivel emelted/tétek fényét csodálatos napunknak! Gondolom, azóta már túl vagytok egy lagzin biztosan, de remélem nem volt olyan jó, mint a miénk!!! :) Remélem azt is, hogy a munka ellenére Ti is olyan jól éreztétek Magatokat, mint amilyen a mi esténk volt. Minden vendég, és mi magunk is nagyon meg voltunk elégedve mindennel és mindenkivel. Külön elmondták, hogy a DJ is milyen fantasztikus volt, hogy tökéletes volt a zeneválogatás, tényleg amikor azt gondoltuk, hogy "na leülök, mert már nem bírom szusszal", akkor a következő szám megint olyan volt, hogy erőn felül vissza kellett rohanni a táncparkettre. Jó volt a fiataloknak szánt blokk is, és egyáltalán, egész este nem volt egyetlen unalmas, vagy nem odaillő zeneszám, minden hiper-szuper volt. Szóval nagyon-nagyon hozzátettetek a  színvonalhoz, remélem, nem baj, ha mérhetetlen áradozásunkon felül ajánlunk is Téged (Titeket) ezentúl mindenkinek.

További jó munkát, üdv., kössz-pussz: Erika és Gergő

 

Kedves Zoli és Dani!

Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy esküvőnket feledhetetlenné tettétek minden résztvevő számára. Szeretnénk pár képpel is kedveskedni Nektek emlékbe, hogy ez a nagyszerű buli ne merüljön feledésbe. Igaz már két hónap is eltelt, de az egész család és násznép a mai napig az esküvőnkről beszél. Mindenki azt mondja, hogy ez volt a legjobb esküvő, amin valaha részt vettek. Egyetlen szóval illeti mindenki: Mesebeli. Ezt többek között Nektek is köszönhetjük. A DJ és a Ceremóniamester szolgáltatás is egyaránt szuper és profi volt. A Dani végig viccesen, frappánsan vezette le az estét, tetszett, hogy nagyon interaktív volt, mindenben részt vett és minden terhet levett a vállunkról. És Zoli neked köszönhetően a násznép egész éjjel megállás nélkül táncolt, mesélték is, hogy mikor már kifulladásig táncoltak és leültek volna kicsit pihenni, akkor egyből jött egy olyan jó zene, amire muszály volt újra felpattaniuk és bulizniuk. Külön köszönet, hogy az Aladdin zenéjét  beszerezted a nyitótáncunkhoz.

Mégegyszer köszönjük ezt a felejthetetlen napot Nektek és reméljük egy másik buli alkalmával még találkozunk.

Addig is minden jót és sok bulizást Nektek:

Viki&Ricsi

Szia Zoli!

 

Még egyszer nagyon szépen köszönjük a fantasztikus esküvői bulit, melynek hangulata nagyrészt a zenén múlt. Eleinte vitatkoztunk párommal, hogy élőzene legyen vagy DJ, és végül is beigazolódott a megérzésem (én ragaszkodtam hozzá, hogy DJ legyen és az Te legyél). A Nagy Nap után férjem is belátta, hogy tökéletes döntés volt és abszolút nem hiányzott az élőzene. Voltunk már néhány esküvőn, de ilyen szuper jó zene és hangulat egyiken sem volt, mint a miénken.  Hálás köszönet érte!!! Már az esküvő előtt nagyon nagy segítség volt, hogy írtál nekünk egy teljes CD-t tele olyan számokkal, amikből össze tudtuk válogatni a ceremónia zenét. Hangosítás, fények, minden TÖKÉLETES volt! A jövőben ajánlani foglak ismerőseimnek is! Azóta is hívogatnak minket a rokonok, barátok és áradoznak, hogy ilyen jót már régen nem buliztak, mint a mi esküvőnkön. Bárcsak megismételhetnénk!

Mellékletben küldök néhány fotót, amin szerepelsz.

 

Köszönettel, 

Timi

Adri és Ádám:

 

"Az esküvői dj szolgáltatás igénybevétele már az esküvőnk szervezése legelején felmerült bennünk. Le is teszteltük az ötletet egy baráti összejövetelen, és a nagy többség ellene szavazott. Hála Istennek nem hagytuk magunkat lebeszélni, és megtaláltuk Zolit. A fent említett haverok láthatók többek között Zoli képein különféle díszszemüvegekben.

Fergeteges partyt hozott-hoztunk össze! A családtagok, vendégek közül mindenki megtalálta a saját stílusát. A lakodalmas zenétől, a legújabb slágereken át, Péterfy Boriig minden volt!

Ja, és senki ne lepődjön meg, ha Zoli dj felszerelése között cowboy kalapot és játéklovacskát is talál...

Minden kiderül a maga idejében! ;)"

 

Köszi! :) 

 

Kedves Zoltán és Zoltán!

Ezúton is szeretnénk megköszönni a munkátokat, mellyel tökéletessé tettétek az esténket.
Amerre járunk, ajánlunk Benneteket.

Kívánunk Nektek nagyon sok sikert a munkátokban, és kívánjuk, hogy millió ilyen, vagy ehhez hasonló e-maileket kapjatok az elégedett megrendelőktől.

Üdv: Béky család és a 60 vendég

 

Kedves Zoli(k)! :)
 
Az egész csapat nevében még egyszer nagyon köszönjük azt a sok segítséget, amit a rendhagyó Poker face előadásához nyújtottatok! Hónapok óta erre a számra készültünk, de nem lehetett volna ekkora siker, ha nem vagytok ilyen készségesek, rugalmasak - és persze profik! :) Hozzásegítettetek minket, hogy örömet szerezzünk a barátainknak, és ennél többet nem is adhattatok volna.
 
 
További jó munkát Nektek!

EGY FERGETEGES BULI TÖRTÉNETE!...

…A nagy és az egyik legfontosabb kérdés, élő zene vagy esküvő DJ???

Sok-sok gondolkodás, keresgetés után megszületett a döntés: DJ, de ki?
A lehetőségek tárháza igen nagy, ezért sok személyes beszélgetés után tudtuk, hogy megvan, megtaláltuk a nekünk megfelelőt. Az esküvő napjáig féltünk, hogy jó lesz –e, mert a vendégek közül sokan az élő zenét szerették volna.
Elérkezett az esküvő napja, a buli, a tánc, a játék és a szórakozás ideje.
Zoli és Zoli tehetségének, tapasztalatának, technikájuknak, a kiegészítőknek, az EXTRA hangulatvilágításnak köszönhetően egy fergeteges és felejthetetlen bulival, egy tomboló násznéppel, fantasztikus ceremóniamesterrel (Zoli személyében) és pozitív visszajelzésekkel lettünk gazdagabbak.
A tanulság, hogy sose válasszunk elsőre, fontoljuk meg a döntést. Fontos a személyes beszélgetés is, és ennek kapcsán, hogy nem biztos, hogy azt kell választani, aki túlzottan jó benyomást akar kelteni, illetve lényeges az emberismeret is. Ezért érdemes a véleményeket is elolvasni, megfontolni és akár megfogadni, hogy életünk legfontosabb napja felejthetetlen legyen.

Velünk ez történt, és ezt nagyon szépen köszönjük nektek, mi tiszta szívből ajánljuk őket!
Köszönjük ezt a felejthetetlen napot!

Margit és Zsolt,
  Alias: Barbie és Ken

Peti

Kedves Zoli,

Nagyon köszönjük a sok segítséget! Mindenkinek az volt a visszajelzése, és mi is úgy érezzük, hogy igazán jól sikerült az esküvőnk és fergetes hangulatot lett hamar! Köszönjük, hogy végig koordináltad az eseményeket és minden gördülékenyen ment a polgári és a templomi szertartások során, valamint a násznép is időben megérkezett egyik helyről a másikra! Zolinak (DJ)-nak is köszönjük a munkáját, tényleg nagyon jó zenéket válogatott össze a buli folyamán! Ha jól emlékszem szinte mindig volt valaki a tánctéren!

Köszönjük, hogy az esküvő előtt segítettél nekünk a program összeállításában, illetve a nyitótánc mix-ért is hálásak vagyunk!


Ahogy láttad, az esküvőn volt sok fiatal pár, ha ők is úgy döntenek, hogy összeházasodnak, akkor nagyon nagy bizalommal ajánluk majd Téged! 


Köszönünk Mindent!

Viki és Dávid

 

Szia Zoltán!

Köszönjük mégegyszer a szombat estét, a közvetlen kedvességedet és lelkesedésedet, ami emelte az este hangulatát. Nem volt egy nagyon táncoslábú banda, de mindenki nagyon jól érezte magát. Többen említették, hogy milyen aranyos voltál. Csak szerettük volna mégegyszer megköszönni Neked, és további sikereket és minden jót kívánunk,

 


Andi és Peti

Sziasztok!

Köszi a képeket, nagyon királyak lettek! :)
És nagyon szépen köszönünk mindent, szuper volt a hangulat, mindenki nagyon jól érezte magát :) A buli után legalább 10 sms-t kaptunk, hogy a kedves vendégek nagyon régen nem voltak már ilyen frankó lagzin :) Nélkületek nem lett volna ilyen klassz minden! :)
Van amúgy postacímetek? Szeretnénk majd küldeni nektek valamit.
Lassan mi is visszarázódunk a hétköznapokba, bár nem megy könnyen :) Nektek sok melótok van? Rémlik valami, mintha mondtad volna, hogy már most be vagytok táblázva nyár végéig.

Üdv,
Nógrádiék :)
 

 

Szia Zoli!

Először is nagyon hálásak vagyunk a munkádért, fantasztikus hangulatot varázsoltál nekünk! Komolyan mondom, még a nagymamám is ropta, aki 20 ! éve nem táncolt!!!  Azt hiszem a férjem nevében is mondhatom, nálad profibb, korrektebb, kedvesebb, felkészültebb emberrel még nem találkoztunk! Nem lehetünk elég hálásak Neked! :)

Üdvözöl Viki és Oli, és az egész násznép (mert szerintük király voltál!)