Esküvőre DJ - Esküvő Hangosítás

 
 
 

Szeretnénk megköszönni, hogy ilyen remek hangulatot teremtettél nálunk szombaton

Kriszti és Gábor esküvői DJ-s élménye

Szia Zoli!
Szeretnénk megköszönni, hogy ilyen remek hangulatot teremtettél nálunk szombaton. :)) Nekünk nagyon, nagyon tetszettek a zenék, amiket összeválogattál! Mindenki odáig volt, hogy milyen jó DJ vagy. :D
Remélem te is jól érezted magad! Ha készen lesznek a képek, akkor küldjük őket neked is.

Szép napot és még sok hasonlóan jó hangulatú esküvőt kívánok Neked,

Kriszti és Gábor

Címkék: Esküvői dj, Ramada hotel, köszönet

Ahogy sok esküvő előtt álló pár, mi is sokat gondolkoztunk, hogy zenekar vagy dj.

Dj Mohared esküvői dj

Kedves Attila!

Elnézést hogy csak ilyen soká reagálunk, de sűrű volt a program
mostanság..

A tapasztalatainkat is szívesen megírjuk:
Ahogy sok esküvő előtt álló pár, mi is sokat gondolkoztunk, hogy
zenekar vagy dj. Utánaolvastunk neten, ismerősöknél érdeklődtünk,
sőt, magunk is vendégek voltunk egy lakodalomban, ahol történetesen
épp az eskuvohangositas.hu egyik esküvő dj -je játszott. Mivel tetszett
amit láttunk és hallottunk, mi is a dj mellett döntöttünk, és
utólag is bátran mondhatjuk: egy pillanatig nem bántuk meg a
döntést. Attila nagyon jó bulit csinált, és maximálisan
alkalmazkodott a megbeszéltekhez. Előzetesen is küldtünk egy listát
számokkal, melyeket mindenképpen szerettünk volna hallani a lagziban,
de a többi számnál is gyakran eszünkbe jutott, hogy ezt mi is
szerettük volna, csak lemaradt a listáról. :) A vendégek - sokszor
nem mindennapi - számigényeit is teljes mértékben kielégítette.
Mindig a helyzethez illő zenéket talált, és ezzel rengeteget
segített abban, hogy felejthetetlen legyen a Nagy Nap. A buli hajnalig
tartott, és a vendégek visszajelzése is nagyon pozitív volt, így
bátran ajánljuk mindenkinek az eskuvohangositas.hu  csapatát!
Köszönjük.

Gyöngyvér és Balázs

Címkék: Esküvő dj, Dj Mohared, esküvői referencia, zenekar vagy Dj

Mi lehet a sikeres esküvő kulcsa?

A sikeres esküvő kulcsa

Mi lehet a sikeres esküvő kulcsa?

Sokszor felmerült már a kérdés a Párokban akikkel találkoztunk az elmúlt években, hogy mitől is lesz sikeres egy esküvő? Ez a kérdés több oldalról is megközelíthető, hiszen mindenkinek más a fontos. Valaki azt szeretné hogy impozáns esküvője legyen, vannak akik csupán a fényűző külsőségekre helyeznek nagy hangsúlyt, míg mások beérik szerényebb költségvetéssel is az esküvőt, viszont inkább a hangulat és a buli legyen jó.

De mitől is lesz jó egy esküvői buli?

Előre leszögezném, hogy nem az elköltött millióktól, és nem is drága helyszíntől vagy a szintén irreálisan drága szolgáltatóktól. Sőt még csak nem is a szép dekorációtól, vagy gyönyörű mennyasszonyi ruhától, hanem a legfontosabbtól: az este hangulatától. Mert lehet akármilyen szép és exclusive a helyszín, csodás a dekoráció, ha a hangulat lagymatag, és a vendégek már az órájukat nézik a vacsora után. A hangulatért pedig egyértelműen a dj vagy zenekar, illetve a ceremóniamester esetleg vőfély a felelős. Az ő kettőjük munkája emelheti a hangulatot a tetőfokára vagy taszíthatja a mélybe… Ezért hangsúlyozzuk ki külön hogy itt egy profi és gyakorlott esküvői dj és ceremóniamester az aki azt est hangulatáért felel, rajtuk múlik az egész esküvő sikeressége.

Ki számit profi esküvői dj –nek?

Profi esküvői dj –nek vagy esküvői szolgáltatónak talán az mondhatja magát aki mindig igyekszik az adott körülményekből, és lehetőségekből a lehető legtöbbet kihozni. Aki a több száz esküvővel a háta mögött rendelkezik annyi rutinnal, és alázattal hogy mindig minden körülmények között törekszik az emelkedett hangulat megteremtésére, hogy a nap végén a pár és a vendégek azt mondják majd: ez egy jó kis lagzi volt.
Hiszen lehet finom az esküvői torta, és ropogós a rántott, de ha a hangulat nem az igazi akkor mit sem ért a rengeteg befektetett munka és pénz.

De mégis mi alapján válasszunk Esküvői dj-t?

Manapság már egyre többen nevezik magukat „esküvői dj” –nek, hiszen azt gondolják hogy elég egy laptop, meg két hangfal és az internetről letöltött zenékkel majdcsak valahogy kitöltjük az estét. A vendégek meg vagy táncolnak, vagy nem. Egy esküvői dj munkája közel sem erről szól. Sokminden kell ehhez a szakmához is: elhivatottság, sok sok év gyakorlat, profi (több milliós) felszerelés, zenei képzettség, megfelelő kommunikációs képesség a vendégekkel, és a nagy napon a maximumra törekedés. Az esküvő nem egy házibuli ami ha nem jól sikerült, akkor majd két hét múlva bepótoljuk, ez két ember legszebb napjának a megkoronázása. Itt nem lehet hibázni, éppen ezért fontos a profi, és elhivatott esküvői szolgáltató kiválasztása. De mégis mi alapján válasszuk ki a megfelelő esküvői dj szolgáltatót?
Itt több minden tényező is van amire figyelhetünk:
- a weboldal által kommunikált profizmus
- a szakmai referenciák
- a személyes találkozón felmért szakmai tudás, tapasztalat, esetleg a helyismeret
- a esküvői kollégák ajánlása
Összegezve nem könnyű döntés előtt áltok, hiszen az esküvőtök hangulatáról kell hogy döntésetek, és ha megfogadjátok a tanácsomat akkor ne 10-20 ezer forint legyen az ami majd az esküvőtök hangulatát meghatározza, hanem egy jó döntés. Ehhez pedig fontos hogy legalább két-három számotokra szimpatikus esküvői dj –vel vagy zenésszel leüljetek beszélgetni, hogy a végén egy jó döntés szülessen,és az esküvőtökre később is szívesen gondoljatok majd vissza. Ehhez kívánok Nektek sok sikert!

Az esküvőhangositás.hu csapata

 

Csak egy pár sor erejéig szeretném ismét elmondani nektek, hogy nagyon remélem, hogy még mindig esküvőhangosítással foglalkoztok

Vancsik Bernadett esküvői DJ-s élménye

Sziasztok,
nem tudom, emlékeztek-e rám, illetve ránk. Tibivel tavaly május 18-án házasodtunk össze Hajóson.
Csak egy pár sor erejéig szeretném ismét elmondani nektek, hogy nagyon remélem, hogy még mindig esküvőhangosítással foglalkoztok, mert azóta már voltam nagyjából 5-6 esküvőn, de egyiknek sem ért se a hangulata, se a szervezettsége a miénk közelébe! Ezt a mai napig szinte minden akkori résztvevő emlegeti.

Elképesztő örömmel és büszkeséggel gondolok vissza arra a napra, és azóta is meg vagyok róla győződve, hogy életem eddigi egyik legjobb döntése volt, hogy titeket kértünk fel akkor!
Így lassan egy év távlatából még egyszer nagyon köszi mindent!

Best regards / Mit freundlichen Grüssen / Üdvözlettel

Vancsik Bernadett

Címkék: Esküvői Dj szolgáltatás országosan, Hajós, esküvő dj és ceremóniamester

Írtak rólunk az Álompar.hu-n

Álompár.hu esküvői DJ vélemény

Esküvői Dj, avagy a lagzizás úttörői!

Esküvői dj? Szüleink, de esetleg még idősebb rokonaink sem tudták volna elképzelni lakodalmukat esküvői dj vezénylésével, sőt talán még ma sem értik, hogyan lehet esküvőre dj-t hívni. Más kor, más szokás, más hagyomány volt az övék. „Esküvőre dj? A dj-k diszkókba valók!” mondanák.

De tényleg így van ez? Esküvőre dj-t hívni a szokások miatt ne lehetne?

Tegyünk hát egy kis történelmi kitérőt, honnan is indultak a Dj-k!!A dj-k valójában rádiós műsorvezetők voltak, ők rakták fel az aktuális slágereket, valamint az azt körülölelő technikához is érteniük kellett. Miután egy-egy rádióműsor nagy sláger lett és a hallgatóság kegyeibe fogadta a mindig új, mindig friss zenei csemegéket nyújtó dj munkáját, ezt idővel egy kiugrással fejelték meg. A stúdióból kihozták a dj-t  a közönség elé, a klubokba. 

A dj-k tehát eredetileg tényleg klubokban, diszkókban kezdték, de ahogyan minden terjeszkedik a világon, így ők is kinőhetik a diszkók falait és a görcsös hagyományokat, miszerint esküvőre dj-t nem hívhatunk, csakis élő zenekar játszhat. 

Másik oka lehet az elzárkózásnak az esküvői dj-ktől, hogy sokan azt gondolják, hogy egy dj csakis- ahogy azt manapság mondják- ’tuc-tuc’ zenét tud játszani, nem is gondolják, hogy  régi slágerek kavalkádját épp oly egyszerűen fel tudják keverni.

Ahogyan azt a híres brit író-költő Chris Greenhalgh is mondta: „Arra van szükségem, hogy tudjam: a világ halad előre egy bizonyos irányba, és én vele mozgok.” Mi is próbáljunk hát meg haladni a korral és lássuk milyen előnyökkel járhat esküvőre dj-t hívni.

A XXI. század technológiai fejlődésének köszönhetően, többek között nem csak a filmtekercses, régimódi fényképezőgépeknek mondhatunk búcsút, hanem az-olykor hamisan éneklő, óránként pihenőt kérő- zenekaroknak , és az ún. Midi alapra ráéneklős szintisek is. Hiszen milyen rossz is az, amikor meg kell szakítani a féktelen bulizást és leülni a ’kispadra’ a zenekar pihenője miatt. Az esküvői dj és lemezei nem kérnek pihenőt! 

Ugyanakkor, nem kell megválnunk a hagyományos lakodalmas zenéktől sem, hiszen az esküvői dj bármilyen zenei kérésnek eleget tud tenni, legyen az mulatós, diszkó, rock and roll, legyen az akár magyar, akár külföldi. Nem kell valami rossz Elvis- imitátor ügyetlen próbálkozásait hallgatni, az esküvői dj-vel eredeti minőségben rophatod a Jailhouse rock-ra, vagy lassúzhatsz I can’t help falling in love with you-ra!

Nem utolsó sorban, ne feledkezzünk meg arról sem, hogy az esküvői dj jobban kíméli a pénztárcánkat. ;)

Esküvőre dj-t hívni tehát nem jelenti azt, hogy hátat fordítunk a régi magyar szokásoknak és hagyományoknak, csupán azt, hogy felvesszük a lépést a rohanó, fejlődő világgal és nem zárkózunk el az újtól, és vállaljuk az új trendeket! Mérlegre tehetjük az esküvői dj és az élőzenekar előnyeit és hátrányait és döntsön mindenki legjobb belátása szerint!

Cikk: Esküvőhangositás.hu

Esküvő kiállítás

Esküvőre DJ & CM

Mint minden évben így idén is jelen voltunk Budapest immár legnagyobb alapterületű esküvő kiállításán a Budapest Sport Arénában.

Trendek minden évben jönnek mennek, új szolgáltatok és szolgáltatások nőttek ki gomba módra a földből, és a legkülönfélébb szükséges avagy szükségtelen termékek tömkelegével árasztották el a gyanútlan kilátogatókat!

A bejárathoz érkező párokat máris szórólaposok vad hada rohanta le a legkecsegtetőbb ajánlatokkal az „egyetfizetkettőtkap”-tól a Facebookos nyereményjátékon át az ajándék hosszú hétvégéig mindenféle szuper kihagyhatatlan ajánlattal!

Az első sokktól feleszmélve hirtelen ijedségünket a csokiszökökútnál enyhíthetjük pár csokiba mártott banánnal, majd a  Meseautóknál ránk törő nosztalgiát máris sikeresen rövidre zárja pár „gangnam style-ozó” Dj bohócparókába öltözve olcsó vidámságot kínálva!

Összességében megtudhattuk  hogy mennyiből lehet legolcsóbban, és legdrágábban kihozni egy esküvőt, miért kerül kétszer annyiba az esküvői torta egy sima szülinapi tortához képest, és hogy egy átlagos menyasszonyi ruhát már potom 80-150 eFt-ért is bérelhetünk! 

Végeredményben sok tapasztalattal,  élménnyel, és jó kapcsolatokkal lettünk gazdagabbak!

 Hangulatképek az esküvő kiállításról

 • eskuvo_kiallitas_2013_dj_1
 • eskuvo_kiallitas_2013_dj_10
 • eskuvo_kiallitas_2013_dj_11
 • eskuvo_kiallitas_2013_dj_12
 • eskuvo_kiallitas_2013_dj_13
 • eskuvo_kiallitas_2013_dj_14
 • eskuvo_kiallitas_2013_dj_15
 • eskuvo_kiallitas_2013_dj_2
 • eskuvo_kiallitas_2013_dj_3
 • eskuvo_kiallitas_2013_dj_4
 • eskuvo_kiallitas_2013_dj_5
 • eskuvo_kiallitas_2013_dj_6
 • eskuvo_kiallitas_2013_dj_7
 • eskuvo_kiallitas_2013_dj_8
 • eskuvo_kiallitas_2013_dj_9