Esküvőre DJ - Esküvő Hangosítás

Kedves Ifjú Pár!

Az alábbiakban 10 rövid,de lényegre törő tanácsot szeretnénk adni Nektek, hiszen egy igen komoly és felelősségteljes  döntés előtt áltok: mi alapján válasszatok zenei szolgáltatót a nagy napra!?
1. Egy profi esküvői Dj elhivatott, a munkájában igényes a megjelenése és komoly szakmai és technikai háttérrel rendelkezik. A weboldala valós képet ad róla és a munkájáról, illetve komoly, leellenőrizhető referenciákkal rendelkezik. Dj szövetségi tagként legálisan végzi munkáját, esetleg még a Dj szövetség is ajánlja saját weboldalán. 
2. Csapatban az erő: ez érvényes az esküvői dj-k-re is, hiszen sok-sok élményt, tudást és tapasztalatot tudnak megosztani egymás között, de talán a legfontosabb hogy Vis major esetben be tudnak „ugorni” a kollega helyett. Ezt a biztonságot egy magányosan dolgozó Dj nem garantálja Nektek!

eskuvodj

3. Tudjuk hogy fontos az ár is egy szolgáltatásnál, de nem érdemes gyanúsan olcsó szolgáltatót választani, hiszen egy esküvő lelke a jó hangulat, a hajnalig tartó buli és a vidámság. Ma a piacon fellelhető komoly és minőségi esküvői dj szolgáltatás kb. 100.000 Ft, ami persze még sok mindentől is változhat.
4. Egy Klub Dj nem Esküvői Dj, azaz ha láttál valami buliban zenélni egy „jófej” Dj-t, az még nem jelenti azt, hogy az esküvőtökön is meg fogja állni a helyét! Mivel egy esküvőn a tíz éves koszorúslánytól a kilencvenéves nagyiig mindenféle korosztály képviselteti magát, így sokkal szélesebb zenei repertoárral kell nemcsak rendelkezni, de tudni is kell azt megfelelően, jól csokorba szedni!
5. Véleményünk szerint két dolognak kell egyszerre meglennie ahhoz, hogy a párok a megfelelő esküvői dj-t válasszák: 1. Személyes szimpátia, 2. Kellő szakmai tapasztalat

Esküvői Dj5

6. Fontos hogy rendelkezzen a megfelelő engedélyekkel a dj, legálisan, számlaképesen vállalja a munkáját, hiszen könnyen lehet, hogy egy ellenőrzés esetén zene nélkül maradhat a násznép!
7. Kérj személyes találkozót azzal az esküvői Dj-ve,l aki majd a Nagy Napotokon zenélni fog, és egy-két órás beszélgetés alatt kiderül hogy valóban el tudjátok őt képzelni az esküvőtökön. Az igazán profi esküvői Dj-k fel tudják vázolni az est zenei menetrendjét, a különböző zenés blokkokat, és minden eseményre tudnak Nektek legalább egy-két zenét ajánlani.

ZSB-395

8. A jó Dj feladata nem a zenék egymás után lejátszásában merül ki, hanem a jól eltalált zenés blokkok összeállításában. Épp ezért a dj felméri a násznép zenei igényét és annak megfelelően állítja össze a változatos zenei blokkokat. Nem magának zenél, hanem a vendégeknek, teljesíti a kéréseket és azt a megadott helyen és időben lejátssza.

Esküvői Dj3

9. Nem fél a mikrofon használatától, tudja hol és mikor kell megszólalni, de azt sem viszi túlzásba, hiszen nem a Dj-ről szól az este. (Szeretjük Dévényi Tibi bácsit, de egy esküvőn nem akarjuk utánozni, és pontos labdákat se dobálunk )  Egy jól felépített zenei műsör a megfelelő mennyiségű konferálással sokkal lazábbá, és közvetlenebbé teszi a bulit!
10. Ne sajnáld azt a kis időt, és energiát hogy találkozz a kiszemelt Esküvői Dj-vel, hidd el a kellő körültekintés és az alapos választás meghozza a gyümölcsét! Reméljük Ti is kellemes emlékekkel szeretnétek majd az esküvői bulira visszagondolni, hogy de jót is buliztunk….!?
Reméljük tudtunk segíteni a választásban!  Az alábbi videóban szeretnénk Nektek megmutatni milyen klassz és vidám hangulatú esküvőink voltak 2015-ben:

 

Üdvözlettel: Esküvőhangositás.hu csapata

 Ajánlatot kérek

 

Az Oldal  szerzői jog által védett tartalma és bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó stb.), adatbázisa másolása, tárolása, átalakítása, továbbadása, terjesztése, közzététele, reprodukálása, illetve üzleti/kereskedelmi célú felhasználása az Üzemeltető előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül tilos, ellenkező esetben az Üzemeltető azonnali jogi eljárást kezdeményez!