Esküvőre DJ - Esküvő Hangosítás

Ceremóniamester + DJ(új)

Új szolgáltatásunk a Dj+Ceremóniamester, mely ötvözi a mai fiatalok igényeit: egy Mc azaz műsorvezető, aki foglalkozik a vendégekkel, konferál, irányit a háttérből, játékokat és programokat szervez, illetve egy Dj aki változatos zenei blokkokkal a fiatalokat és idősebbeket is táncra csábítja!

Modern időket élünk, és a szokások is sokat változtak, így a most házasodó fiatalok már nem annyira a hagyományokra teszik a fő hangsúlyt, éppen ezért keresik a modernebb megoldásokat az esküvőjükre. Ilyen választás hogy lakodalmas zenekar helyett inkább esküvői Dj-t hívnak. Azonban sok olyan esküvőn megfordultunk már, ahol nem volt vőfély vagy ceremóniamester és ezáltal nem volt meg az esküvőnek az a kerete mely egységessé tette volna a napot. Nem volt senki, aki összefogta volna az eseményeket, irányította volna a násznépet, vagy a háttérből a gördülékenységet biztosította volna, ezért a vendégsereg néhol szétszéledt, máskor nem tudták hogy mi mikor következik és az egész lagzi egy improvizatív esthez hasonlított. Sok esetben mi igyekeztünk ezt az űrt bepótolni az események konferálásával és egy-egy játék, vagy program levezénylésével.

Éppen ezért új szolgáltatással rukkoltunk elő: Ceremóniamester + Dj, mellyel azoknak kívánunk kedvezni akik nem akarnak százezreket külön kifizetni ezért, de szeretnék ha valaki összefogná az esküvőt, irányítaná a násznépet, valaki konferálna, előkészítené a rizst, intézné a tortát, a gyertyafénykeringőt, a menyasszonytánchoz a hozzávalókat, és egyáltalán a jó hangulatot és a gördülékenységet is biztosítaná! És ami a legfontosabb mindezt megfizethető áron! 

Érdeklődj személyesen, vagy emailben!

Üdvözlettel: Bisothka Zoltán