Esküvőre DJ - Esküvő Hangosítás

Denke Dániel Ceremóniamester

 Ki is a Ceremóniamester? Röviden a modern vőfély! A stílus változott, a feladat nem: nincs már hagyományos öltözék és kiabálva verselés, helyette öltönyben konferáljuk az eseményeket és a botot is felváltotta a mikrofon. De a legfőbb cél megmaradt: az, hogy az esküvőtök valóban tökéletesen sikerüljön - úgy, ahogy azt elterveztétek és megbeszéltük! Közben pedig ti is jól érezzétek magatokat és önfeledten élvezhessétek életetek egyik valóban legboldogabb napját! Ezért a nagy napon leveszem az összes lebonyolítással járó terhet a vállatokról!

Denke Daniel Ceremoniamester 1

 

A munkám alapja a közösen megírt részletes forgatókönyv, amit 10 oldalas játék- és programlistám segítségével állítunk össze. Ebből tudom majd, mit vártok el tőlem, mennyit szerepeljek. Munkám az esküvőn is sokrétű: figyelek a vendégekre, koordinálom a szolgáltatókat, előkészítem és konferálom az eseményeket, levezetem a játékokat, és segítem a bulizást is, például közös táncokkal vagy partykellékekkel.

Denke Daniel Ceremoniamester 5

CM készletem biztosíték arra, hogy minden kéznél legyen az esküvőn, a megbeszélt játékok kellékeit szintén én biztosítom, és veletek vagyok a legelejétől a végéig!
Így ha bármikor segítségre van szükség, azt rám bízhatjátok! Beszédstílusom színes, hiszen házigazdaként ezzel alapozom meg a hangulatot: kezdetben ünnepélyesebb, de nem teátrális, majd lazább, vidám, vicces – mindig hozzátok, a násznéphez és az eseményhez igazodva. Vannak persze hagyományosabb, állandó részek, de minél többet tudok rólatok, annál személyesebbé válik a mondandóm is.

 Denke Daniel Ceremoniamester 4

Időbeni korlát nincs: az esküvőn és előtte is annyit vagyok veletek, amennyit csak szeretnétek! Segíthetek már a szervezésben is, a szolgáltatók ajánlásában, kiválasztásában is.
Szolgáltatás főbb pontjai:
- forgatókönyv készítés
- vendégek irányítása
- szolgáltatók koordinálása
- programok előkészítése, konferálása
- a bulizás hangulatának segítése
- játékok kellékeinek biztosítása
Rólam: mára a ceremóniamesterség az elsődleges szakmám. Kommunikáció-magyar szakon végeztem az egyetemen, és műsorvezetőként dolgoztam televíziónál, rádiónál és rendezvényeken. Innen jött az esküvői felkérés is, 2010 óta. Évi több, mint 30 felkérésem biztosítja számotokra azt a tapasztalatot, ami garancia egy sikeres esküvőhöz!
Nézzetek meg munka közben is:

 

 

"Kedves Dani!
Egy kicsit megkésve de annal nagyobb melegséggel gondolunk vissza a közreműködésedre a Nagy napunkon.
Amikor az egész esküvőszervezésbe belekezdtünk úgy terveztük, hogy ceremóniamester nelkül vezényeljük le az esküvőt… hibás gondolat volt. Az esküvő előtt sajnos csak egyszer volt alkalmunk találkozni személyesen. Hatalmas feladat volt külföldröl összehozni az alomesküvönket, de TE egy óriási segitség voltal mindezek megvalositásában!!!
A skypos beszélgetéseink során azonnal tudtad es láttad milyenek vagyunk és mire vágyunk! Egy oriási terhet vettél le a vállunkról! Köszönjük, hogy elláttál minket tanácsaiddal, ötleteiddel, nyugtattál es figyeltél ránk és a násznépre!
Ha valaki a jövöben esküvőre készülödne nem kérdés, hogy téged ajánlunk!!!
Még egyszer nagyon – nagyon hálásak vagyunk neked!!!
Istvan & Timi
(Mr and Mrs.)"
Üdvözlettel: Denke Dániel

 Ajánlatot kérek