Köszöntünk az Esküvőhangositás.hu oldalunkon! Feltételezem, hogy ajánlás, vagy internetes böngészés során találtatok ránk, és szeretnétek megismerkedni az egyre nagyobb teret hódító Esküvői Djk áltál nyújtott szolgáltatások előnyeiről!

Az Esküvőhangositás.hu csapatának fő profilja a hagyományos zenekaros lagzikkal szakítani kívánó  párok esküvőjére az egyre népszerűbb Esküvői Dj szolgáltatás biztosítása. Ezen kívül vállaljuk a Nagy nap komplett levezénylését Ceremóniamester kollégánkkal  előre elkészített forgatókönyv alapján, hogy minden úgy valósuljon meg ahogyan azt Ti megálmodtátok! 

Ars Poetikánk a vendégekkel való jó kapcsolat fenntartása, a folyamatos kontaktus a násznéppel, az események és műsorelemek folyamatos konferálása, valamint a hangulatnak megfelelő zenei blokkok összeállítása! A remek zenéken túl igyekszünk jó hangulatot, közvetlenséget, baráti, illetve családi hangulatot varázsolni esküvőinkre, hogy mindenki kellemes emlékekkel távozzon!

Esküvőinkre felkészülten, elegánsan felöltözve, minőségi hang és fénytechnikával, saját egyedi dekorációjú Dj pulttal érkezünk és a többéves esküvői tapasztalatainkra hagyatkozva minőségi szolgáltatást nyújtunk Nektek! Esküvő Dj szolgáltatásunkat minden esetben a Ti igényeitekhez alakitjuk. 

Esküvői dj vagy Zenekar: Úgy gondoljuk mindkét zenei megoldásnak megvan a helye az esküvői szakmában, és a jó választás nagyban befolyásolja az esküvő hangulatát. Előre leszögeznénk hogy nem vagyunk az esküvői zenekarok ellen, hiszen számos profi kifejezetten esküvőre specializálódott party zenekar létezik akik magas színvonalon szórakoztatják a násznépet. Sok ilyet ismerünk, akikkel mi is szívesen dolgozunk együtt. Esküvői zenekarokat jellemzően több száz fős esküvőkre, és a klasszikus sátras "háromnapos" esküvőkre hívnak a párok, valamint ahol inkább a mulatós zene a domináns. Azok számára lehet jó választás az esküvői dj akik nem az élőzenés formációt szeretik, hanem az eredeti előadók énekhangjára szeretnének szórakozni, és nem érik be a pár száz számos repertoárral, és éjfél útán már a 90's évek és napjaink party slágereire szeretné ropni a baráti társasággal.

Hogy miért válasszatok minket? Mert  sokéves esküvői tapasztalattal, sokszáz sikeresen lebonyolított esküvővel a hátunk mögött, széles zenei repertoárral,  változatos és folyamatos zenei szolgáltatással állunk a rendelkezésetekre! Célunk, hogy minden korosztályt megtáncoltassunk, a tízéves koszorúslánytól a nyolcvanéves nagyiig mindenki velünk bulizzon!

Rendelj esküvődre profi Esküvői Djk -et, hogy változatos zenei programmal, és műsorvezetéssel emelhessük az est fényét.

Az esküvőhangositás.hu csapatának minden tagja egyben a Dj szövetség tagja is. Munkánkat legálisan, érvényes tagsági kártyával, számlaképesen végezzük, így nem áll fent a veszélye, hogy egy esetleges ellenörzés során az esküvői dj kollega zenei anyagát lefoglalják és az est kudarca fulladna. Csapatunk minden egyes tagját a Dj szövetség is ajánlja saját weboldalán.

Válasszátok Ti is az esküvői dj csapatunk által nyújtott biztonságot és a profizmust!

djszovetseg     Eskuvoi dj tagkartya

 A zene, és a hangulat a sikeres esküvő kulcsa :) Nézzétek meg rövid referencia filmünket:

 

Esküvői Zeneszolgáltatásunk már több, mint tíz éve:

Az esküvőhangositás.hu Dj team több mint 10 éve foglalkozik esküvők, és rendezvények zenei szolgáltatásával. A hosszú évek alatt szinte mindenhol megfordultunk az országban és számtalan esküvői szolgáltatóval dolgoztunk már együtt, és sikerült velük hosszútávú jó kapcsolatot kiépíteni. Szolgáltatásunk és esküvős partneri körünk folyamatosan bővül. Sikerült mára már országos színvonalú vezető esküvői Dj csapattá válnunk. Sikerünk titka a sokéves tapasztalaton túl, a megfelelő felkészültség, a rátermettség és a közvetlen, baráti stílus kialakítása nemcsak a Párokkal és a vendégekkel, de az esküvős kollégákkal is. 

Esküvő Dj csapatunk minden típusú esküvőn bevethető:
Legyen szó kis létszámú baráti esküvőről, vagy több száz fős nívós lagziról, mi mindenhol megtaláljuk a megfelelő megoldást. Könnyen felvesszük a ritmust egy vidéki mulatósabb stílusú esküvőn, vagy egy partizósabb fiatalos esküvőn, ahol sok modernebb zenét szeretnének, esetleg kétnyelvű esküvőkön ahol kellő rutint igényel a magyar és külföldi zenék megfelelő ötvözése. Esküvői Dj szolgáltatásunkat tapasztalt lemezlovasaink a legmodernebb felszereléssel, számlaképesen, Okj-s végzettséggel és Mahasz engedéllyel végzik. Minden esküvőre igényes esküvői dekorációjú dj pulttal, elegánsan felöltözve és felkészülve jelenünk meg.


Már a kezdetektől fogva egy jól összeszokott csapatban dolgozunk,melynek rengeteg számos előnye van. Hogy mik ezek? A tapasztalatainkat és megszerzett tudásunkkal egymást segítjük, technikai parkunkat folyamatosan fejlesztjük, egy időben több esküvőn és rendezvényen is helyt tudunk állni. Vis major helyzetben helyettesíteni tudjuk egymást rövid időn belül, így garantáltan nem maradtok a nagy napon zene nélkül (ezt egy magányosan dolgozó esküvői Dj-től hiába várjátok). Minden kollégánk tapasztalt esküvő Dj, több mint 10 év szakmai háttérrel. A következő cikkünkből megtudhatjátok, miért érdemes legálisan működő, számlaképes, minden hivatalos engedéllyel rendelkező esküvői Dj csapatunkat választani a gyanúsan olcsó, megbízhatatlan szolgáltatók helyett.

 Legális Esküvői Dj -t hívjunk, vagy kockáztassunk? Cikkünkből megtudhatod. Kattints ide!

Mi lehetünk az ideális választás, ha:

 • fontosnak tartod a minőséget, és szeretnél jó hangulatot az esküvődön
 • értékeled a  sokéves esküvős tapasztalatainkat
 • az elegáns megjelenés (is) számít
 • profi hang és fénytechnikát szeretnél az otthoni Hifi helyett
 • fontos a személyes szimpátia
 • fontos a szakmai felkészültség
 • ha fontos az ár/érték arány 
 • elolvastad az oldalunkat, és velünk képzeled el a jó hangulatot a Nagy Napotokon:)

Ha tényleg azt keresitek amit mi tudunk nyújtani, akkor válasszatok Ti is minket, hogy a Nagy Napotokon egy jót bulizzunk, és egy szép emlékkel kezdjétek a közös Életeteket!

Itt olvashatjátok a  Párok köszöneteit akiknek az esküvőjükön biztosítottuk a remek hangulatot: Köszönetek az Esküvőhangositas.hu csapatának!

Az alábbi felsorolásban megtaláljátok azokat a lehetőségeket, melyekkel emlékezetesebbé tehetjük esküvőtök napját!

Ceremóniamester + Esküvői Dj

Modern időket élünk, és a szokások is sokat változtak, így a most házasodó fiatalok már nem annyira a hagyományokra teszik a fő hangsúlyt, éppen ezért keresik a modernebb megoldásokat az esküvőjükre. Ilyen választás lehet hogy a hagyományos tollas kalapos rigmusokban beszélő vőfély helyett inkább fiatalos, dinamikus, városias kommunikációjú Ceremóniamestert hívnak. Az utóbbi években sok olyan esküvőn megfordultunk már, ahol nem volt sem vőfély, sem ceremóniamester, ezáltal nem volt meg az esküvőnek az a kerete mely egységessé tette volna a nagy napot. Nem volt senki, aki összefogta volna az eseményeket, irányította volna a násznépet, vagy a háttérből a gördülékenységet biztosította volna, ezért a vendégsereg néhol szétszéledt, máskor nem tudták hogy mi mikor következik és az egész lagzi egy improvizatív esthez hasonlított. 

Mi épp erre a problémára kerestünk megoldást, ezért egy új szolgáltatással rukkoltunk elő: Ceremóniamester + Dj kombinációval! Ebben a felállásban egy összeszokott párost kaptok az esküvőtökre, egy esküvői Dj-t aki csak és kizárólag a zenével foglalkozik, és egy Ceremóniamestert aki pedig a vendégekkel, a programokkal, a konferálásokkal és az események folytonosságával foglalkozik! Mindezt megfizethető áron! Nálunk nem érnek majd meglepetések, nincsenek előre nem tisztázott játékok, nincs tojásgörgetés (csak ha Ti szeretnétek),és nem kell kínosan mosolyogni egy-egy elavult játék közben. Minden programpontot egy előre Veletek megbeszélt forgatókönyvben rögzitünk amitől csak akkor térünk el ha ezt Ti kifejezetten szeretnétek!

Minden Kedves Párnak aki a Ceremóniamester szolgáltatásunkat is választja, az alábbi képkeretes fotózás élményét is biztosítjuk, hogy ez esküvőtök egy örök élmény maradjon mindenki számára! Szlogenünk: "Legyen az esküvőnknek egy kerete..." 

Bövebb információért és Denke Dániel Ceremóniamester bemutatkozójáért kattintsatok ide! 

 • Denke_Daniel_Ceremoniamester_1
 • Denke_Daniel_Ceremoniamester_2
 • Denke_Daniel_Ceremoniamester_3
 • Denke_Daniel_Ceremoniamester_4
 • Denke_Daniel_Ceremoniamester_5
 • EskCM1
 • EskCM10
 • EskCM11
 • EskCM12
 • EskCM13
 • EskCM14
 • EskCM15
 • EskCM16
 • EskCM17
 • EskCM18
 • EskCM19
 • EskCM2
 • EskCM3
 • EskCM4
 • EskCM5
 • EskCM6
 • EskCM7
 • EskCM8
 • EskCM9
 • Eskuvore_ceremoniamester

 

Stílus és Elegancia az Esküvőinken- egyedi Dj pultjainkkal

A mi esküvőinken biztos hogy nem fogtok találkozni szanaszét logó kábelekkel, alukofferekre pakolt CD lejátszokkal, és egymás hegyén hátán lévő technikai berendezéssekkel. Fontosnak tartjuk a megjelenést nemcsak az elegáns öltözékben hanem az izlésés esküvői dj pultjainkban is. Ahány esküvő, annyifélé stílus, és mivel mi saját Dj pulttal érkezünk amely cserélhető dekorációkkal rendelkezik, így lehetőségetek van az esküvői dekorációhoz és a saját stílusotokhoz legközelebb eső pult grafikáink  közül választanotok:

Exclusive esküvői DJ pult  Black & White esküvői DJ pult Elegant DJ pult 
 "Exclusive"  "Black and White"   "Elegáns"  
 Gundel esküvői DJ pult  Buggy esküvő DJ pult  LED lightos DJ pult esküvőre
 "Gundel"  "Buggy"  "Led Light"

Színezett háttérvilágítás

Varázsolj esküvődre színeket, hangulatot a falakra is a legmodernebb LED-es színváltó lámpák segítségével! Különböző programok szerint lehet: lassú színátmenetes háttérvilágítás, vagy villogó üzemmódban a buli alatt is! Bővebben emailben!

Színezett háttérvilágítás LEDes háttérvilágítás esküvőre
DJ esküvőre Szivárvány színekben pompázó háttérvilágítás esküvőre

Új Szolgáltatásunk!  Fényfestés Esküvőre 

Szeretnéd ha egyedülálló hangulata lenne az esküvődnek? Valami új és izgalmas vizuális élménnyel szeretnéd a vendégeidet meglepni? Exlusive esküvői partit tervezel, vagy csupán hangulatot varázsolnál  a falakra??

Engedd meg hogy bemutassuk Neked a Magyarországon még egyedülálló szolgáltatásunkat az esküvői fényfestést! Hogy mi is ez? A fényfestés lényege, hogy nagyteljesítményű speciális vetítőgépekkel bármilyen grafikát, ábrát, feliratot, fotót vagy egyedi művészi hátteret tudunk vetíteni az épület homlokzatára, belső falakra, mennyezetre, vagy a táncparkettre.

A fantázia határtalan, így engedd szabadjára a képzeleted és álmodd meg, hogy milyen hangulatot képzeltél el az esküvődre! Az alábbiakban néhány ötlettel szeretnénk prezentálni, hogy egy kis kreativitással milyen színessé és hangulatossá varázsolhatod az esküvői helyszínedet:

 

 • eskuvore_fenyfestes0webre
 • eskuvore_fenyfestes10webre
 • eskuvore_fenyfestes11webre
 • eskuvore_fenyfestes12webre
 • eskuvore_fenyfestes1webre
 • eskuvore_fenyfestes2webre
 • eskuvore_fenyfestes3webre
 • eskuvore_fenyfestes4webre
 • eskuvore_fenyfestes5webre
 • eskuvore_fenyfestes6webre
 • eskuvore_fenyfestes7webre
 • eskuvore_fenyfestes8webre
 • eskuvore_fenyfestes9webre

 

Esküvői képkeretes Party fotózás

Azok a Párok akik esküvőjükre az Esküvői Dj + Ceremóniamester szolgáltatásunkat választják, egy mobil képkeretet, illetve sok-sok party kelléket (Pl. flitteres kalapok, szemüvegek, parókák, maszkok) biztosítunk hogy vidám hangulatban az este során bármikor készíthessetek vicces csoportképet egymásról, egymással, és persze az Ifjú Párral!

 

 • partykep1
 • partykep10
 • partykep2
 • partykep3
 • partykep4
 • partykep5
 • partykep6
 • partykep7
 • partykep8
 • partykep9

 

Esküvőre Buborékfújó gép

Az utóbbi években egyre több kreativitást sikerül az esküvőinkre becsempészni, így vagyunk ezzel a buborékfújóval is! Lélegzetelállítóan jó képeket lehet készíteni a Templomból kivonuló Párral, esetleg romantikus pillanatképeket a parkban, vagy akár mókás csoportképeket a szertartás után! Béreljetek Ti is esküvőre buborékfújó gépet, és készítsetek egyedi pillanatképeket!

 

   

Szertartás hangosítás

Ahol nem megoldott a szertartás hangosítása, illetve kültéren kerül megrendezésre az esemény, ott szükség esetén behangosítjuk a szertartást kültéri hangfalakkal, vezeték nélküli mikrofonnal, és a megfelelő aláfestő zenével, melyet előzőleg kiválasztunk!A részletekről érdeklődj emailben!

 

Szertartás hangosítás esküvőre Esküvői hangosítás

 Esküvői Gyermekanimáció

Voltatok már olyan lagzin, ahol az étteremben a gyerekek macska-egér játékát már csak a szülők kétségbeesett fegyelmezése tetézte, melyből egy nagy közös kergetőzés kerekedett? Ennek rendszerint az lett a vége, hogy a csemetéitől megfáradt szülők alig várták hogy a gyerekek kifárasztva mindenkit (illetve magukat), végre hazamenjenek és lefektessék őket!

Megoldás lehet az új szolgáltatásunk, mely a gyerekekre fókuszál az esküvőtökön, hogy mindenki tényleg jól érezze magát és kellemesen szórakozhasson! Rengeteg esküvőn dolgoztunk már, és azt vettük észre, hogy a gyerekekre itt is külön kellene figyelni: mivel gyorsan megunják a nagyok beszélgetését, magukat kezdik el szórakoztatni, ez azonban legtöbbször fogócskázásba és hangoskodásba csap át – más játék nem lévén.

Ilyenkor a szülő kénytelen  többet foglalkozni gyerekekkel a rég nem látott ismerősök, rokonok helyett – de még ő sem tudja őket lekötni. Ráadásul a személyzetnek is nehézséget jelenthet a rossz helyen bújócskázó gyerek.
Ezért találtuk ki a megoldást, sokévnyi animációs tapasztalatra alapozva!

Játszósarok (vacsora előtt)

Az érkezés és a vacsora megkezdése közötti idő, ami akár 2 óra is lehet. Az animátor egy sarokban, vagy lehetőség szerint akár külön terembe „gyűjti” a gyerekeket. Itt színes játékokkal és kézműves foglalkozással köti le őket, szabadtér vagy elegendő hely esetén aktív programokat szervez.

Mini disco

A hotelek gyerekanimációs programjából jól ismert gyerek diszkó program, amely speciális gyerekzenékre könnyen táncolható koreográfiákat tartalmaz. A vacsora előtti fogadásnál a háttérzene még nem lényeges annyira, hiszen a felnőttek egymással vannak elfoglalva, ezért remek lehetőség kínálkozik egy kis gyerektáncra. A gyerekek az animátort utánozzák,a  táncba pedig természetesen a szülők is bekapcsolódhatnak, ami számukra is fokozza a hangulatot, nem beszélve a jól sikerült fényképekről. (Válaszd az esküvői dj szolgáltatásunk mellé!)

Gyerekvacsora

A gyerekek a vacsoránál is máshogy viselkednek – kevesebbet és gyorsabban esznek, hiszen kevesebb táplálékra is van szükségük, így a vacsorára szánt 1,5-2 óra túl sok nekik. Az animátor együtt eszik a gyerekekkel egy külön gyerekasztalnál a szülőkkel való egyeztetés után. Megmutatja a megfelelő viselkedést, evőeszköz-használatot és persze betarttatja az illemszabályokat is. Az evés után mesékkel, történetekkel, asztali játékokkal foglalja le őket.

Gyerektánc

Miután beindul a tánc, az animátor megint együtt táncol a gyerekekkel – természetesen a dj/zenekar által játszott zenékre. Ismert körtáncokat és vicces koreográfiákat találnak ki a gyerekekkel, akiknek lehetőségük van egymással párosan is táncolni. A nagyobbaknak alapszintű standard tánctanítás is megoldható. Ha fárad a gyermeksereg, jöhetnek a pihentető játékok a tánctértől arrébb.

Éjszakai gyermekfelügyelet

Bár a gyerekek nem bírják az éjszakázást és hamarabb elfáradnak, ettől még nem muszáj hazamennie a szülőknek! Az animátor ugyanis éjszakai felügyeletet is vállal, így ahol megoldható, egy külön szobában le lehet fektetni a gyerekeket. Matracokat, takarókat tudunk biztosítani, és a babakocsi is maradhat a babával!

Szolgáltatásaink részei külön is megrendelhetőek vagy keverhetőek, egyéni igény szerint bárhogyan alakíthatóak! Így akár csupán egy 1 órás játszósarok is kérhető önmagában. Már 3-4 kis vendég esetén is ajánljuk a gyermekanimációt, de sok gyerek esetén több animátor is kérhető!

Korhatár nincs, aki már tud járni, az játszani is fog tudni velünk! Az animátor továbbá a mini disco-hoz hasonlóan felnőtt diszkót is tud tartani, ahol ismert zenékre táncolhatóak vele könnyű koreográfiák – garantáltan feldobja a hangulatot és a képeket is!

Szolgáltatásunk egyedi! Ne másold, inkább rendeld meg tőlünk, hogy a legjobbat kapjátok! 

Bérelhető eszközök

Nagyobb volumenű esküvők esetén lehetőség van színpad, fedés, és nagyobb teljesitényű hang és fénytechnika bérlésére is pl. zenekarok, vagy fellépő művészek számára! Bővebben emailben.

Üdvözlettel: Az esküvőhangositas.hu csapata

Úgy gondoljuk mindkét zenei megoldásnak megvan a helye az esküvői szakmában, és a jó választás nagyon befolyásolja az esküvő hangulatát. Előre leszögeznénk hogy nem vagyunk az esküvői zenekarok ellen, hiszen számos profi kifejezetten esküvőre specializálódott party zenekar létezik akik magas színvonalon szórakoztatják a násznépet. Esküvői zenekarokat jellemzően több száz fős esküvőkre, és a klasszikus sátras "háromnapos" esküvőkre hívnak a párok, valamint ahol inkább a mulatós zene a domináns.