Esküvőre DJ - Esküvő Hangosítás

 
 
 

Mi lehet a sikeres esküvő kulcsa?

A sikeres esküvő kulcsa

Mi lehet a sikeres esküvő kulcsa?

Sokszor felmerült már a kérdés a Párokban akikkel találkoztunk az elmúlt években, hogy mitől is lesz sikeres egy esküvő? Ez a kérdés több oldalról is megközelíthető, hiszen mindenkinek más a fontos. Valaki azt szeretné hogy impozáns esküvője legyen, vannak akik csupán a fényűző külsőségekre helyeznek nagy hangsúlyt, míg mások beérik szerényebb költségvetéssel is az esküvőt, viszont inkább a hangulat és a buli legyen jó.

De mitől is lesz jó egy esküvői buli?

Előre leszögezném, hogy nem az elköltött millióktól, és nem is drága helyszíntől vagy a szintén irreálisan drága szolgáltatóktól. Sőt még csak nem is a szép dekorációtól, vagy gyönyörű mennyasszonyi ruhától, hanem a legfontosabbtól: az este hangulatától. Mert lehet akármilyen szép és exclusive a helyszín, csodás a dekoráció, ha a hangulat lagymatag, és a vendégek már az órájukat nézik a vacsora után. A hangulatért pedig egyértelműen a dj vagy zenekar, illetve a ceremóniamester esetleg vőfély a felelős. Az ő kettőjük munkája emelheti a hangulatot a tetőfokára vagy taszíthatja a mélybe… Ezért hangsúlyozzuk ki külön hogy itt egy profi és gyakorlott esküvői dj és ceremóniamester az aki azt est hangulatáért felel, rajtuk múlik az egész esküvő sikeressége.

Ki számit profi esküvői dj –nek?

Profi esküvői dj –nek vagy esküvői szolgáltatónak talán az mondhatja magát aki mindig igyekszik az adott körülményekből, és lehetőségekből a lehető legtöbbet kihozni. Aki a több száz esküvővel a háta mögött rendelkezik annyi rutinnal, és alázattal hogy mindig minden körülmények között törekszik az emelkedett hangulat megteremtésére, hogy a nap végén a pár és a vendégek azt mondják majd: ez egy jó kis lagzi volt.
Hiszen lehet finom az esküvői torta, és ropogós a rántott, de ha a hangulat nem az igazi akkor mit sem ért a rengeteg befektetett munka és pénz.

De mégis mi alapján válasszunk Esküvői dj-t?

Manapság már egyre többen nevezik magukat „esküvői dj” –nek, hiszen azt gondolják hogy elég egy laptop, meg két hangfal és az internetről letöltött zenékkel majdcsak valahogy kitöltjük az estét. A vendégek meg vagy táncolnak, vagy nem. Egy esküvői dj munkája közel sem erről szól. Sokminden kell ehhez a szakmához is: elhivatottság, sok sok év gyakorlat, profi (több milliós) felszerelés, zenei képzettség, megfelelő kommunikációs képesség a vendégekkel, és a nagy napon a maximumra törekedés. Az esküvő nem egy házibuli ami ha nem jól sikerült, akkor majd két hét múlva bepótoljuk, ez két ember legszebb napjának a megkoronázása. Itt nem lehet hibázni, éppen ezért fontos a profi, és elhivatott esküvői szolgáltató kiválasztása. De mégis mi alapján válasszuk ki a megfelelő esküvői dj szolgáltatót?
Itt több minden tényező is van amire figyelhetünk:
- a weboldal által kommunikált profizmus
- a szakmai referenciák
- a személyes találkozón felmért szakmai tudás, tapasztalat, esetleg a helyismeret
- a esküvői kollégák ajánlása
Összegezve nem könnyű döntés előtt áltok, hiszen az esküvőtök hangulatáról kell hogy döntésetek, és ha megfogadjátok a tanácsomat akkor ne 10-20 ezer forint legyen az ami majd az esküvőtök hangulatát meghatározza, hanem egy jó döntés. Ehhez pedig fontos hogy legalább két-három számotokra szimpatikus esküvői dj –vel vagy zenésszel leüljetek beszélgetni, hogy a végén egy jó döntés szülessen,és az esküvőtökre később is szívesen gondoljatok majd vissza. Ehhez kívánok Nektek sok sikert!

Az esküvőhangositás.hu csapata