Esküvőre DJ - Esküvő Hangosítás

 
 
 

GYIK

 Exclusive dj team 4

 

 Miért jobb, ha esküvőre Dj-t hívunk?

Mi rengeteg zeneszámot el tudunk vinni egy-egy esküvőre, még nem akad olyan kérés, amit nem tudtunk volna teljesíteni! Ha speciális kérés van esküvői zene  tekintetében, és nincs meg akkor előtte beszerezzük!

Nem tartunk szünetet, a vacsora kezdetétől a buli végéig folyamatosan szól a zene, nincsenek negyedórás szünetek, amik félbevágnák a fergeteges hangulatot!

És ami a legfontosabb: nem iszunk alkoholt!

 

 Milyen egy esküvői Dj?

Nem sokban különbözik egy esküvői Dj, a klubokban zenélő Dj.-től, a különbség a lejátszott zenékben rejlik! Míg a klubokban az aktuális nótákat játszák a lemezlovasok, addig egy esküvőn a mulatóstól a 80-90-es évek slágerein át az énekelhető jól ismert magyar slágerekig mindenféle esküvői zene szól! Egy lemezlovas jóval szélesebb palettáról tud számokat lejátszani mint egy esküvői zenekar, ráadásul garantáltan Cd minőségben fog megszólalni!

 

 Milyen technikát viszünk, ha esküvőre megyünk zenélni?

Mivel az esküvő kiemelt rendezvény, nagy hangsúlyt fektetünk a jó minőségű hang és fénytechnikai berendezések kiválasztására!

Professzionális RCF Aktív hangfalakkal és a Pioneer Dj pulttal még soha egy rendezvényen sem volt gond! Nem engedhetjük meg azt, hogy miközben szól az esküvői zene, bármi megzavarja az önfeledt násznép szórakozását!

 

 Mi alapján válogatjuk össze az esküvői zenéket?

Bevált szokás hogy e-mailben kérünk kívánságlistát Tőletek, hogy mi is lenne a kérésetek, van e kedvenc közös számotok?! Ezek és persze a több éves tapasztalat alapján- építjük fel az est zenei anyagát gondolva az idősebb korosztályra ugyanúgy, mint a fiatalok zenei igényére! Ha van mennyaszonytánc, illetve egyéb más kitalált program (játék, vetélkedő, stb), akkor ezeket előzetesen természetesen leegyeztetjük a párral!

 

 Mit kapunk ha az esküvőre Dj-t hívunk?

Komplett hang és fénytechnikát szállítással, felszereléssel, egész estén át tartó zeneszolgáltatást, a vacsora kezdetétől (háttérben lágy esküvői zene) egészen a hajnalig tartó fergeteges buliig mindent, amit egy emlékezetes estéhez egy lemezlovastól elvárható! Tekintsétek meg rövid esküvői videóinkat a referencia menüpontban!

 

 Egy rövidke utószóval még tartozom

A lemezlovas szakma nevében mondhatom, hogy tévhit az hogy egy DJ nem való esküvőre, hiszen egy jó Dj, aki látja és ismeri (felismeri) a közönség igényeit, jobban meg tudja táncoltatni a násznépet, mint adott esetben egy lakodalmas zenekar! A jól összeválogatott számok ugyanolyan nagyot "üthetnek", mint bármilyen más bulin! Nem elfogultság, ha azt mondom, hogy sokkal szélesebb zenei palettáról tudunk válogatni, így az este is sokkal változatosabb és színesebb zeneileg, nemcsak az egyforma mulatós számok mennek!