Esküvőre DJ - Esküvő Hangosítás

Az alábbi helyszíneken is mi voltunk az esküvői DJ-k

Amadeus Hotel,Budapest: (Esküvői Dj szolgáltatás) Tapasztalataink: Kedves, családias kis Hotel és vendéglő Zugló szívében,amely remekül alkalmas kisebb és közepesebb méretű esküvők lebonyolítására! Kicsit zeg-zugos a hely, de legalább kihívás az ifjú párt megtalálni Zuglóban a Fogarasi úton található, parkolás a környéken ingyenes.

Fortuna Hajó, Budapest: (Esküvői Dj szolgáltatás, szertartáshangosítás) Tapasztalataink:Ár/érték arányban jók, színvonalban hasonló mint a többi középkategóriás hajó! A terem mérete nagyobb esküvőkre is megfelelő, és remekül lehet táncolni, illetve bulizni is Friss levegőért és szép kilátásért sem kell a szomszédba menni a bulizásban megfáradt vendégnek elég csak a hajó tatjára kilátogatni! Kicsit a pakolás lehet probléma a rakpartról, de egy profi esküvői dj –nek ez nem jelent problémát.

Új Tündérkert Étterem, Budapest: (Esküvőre Dj szolgáltatás) Tapasztalataink: A végtelen hosszú Üllői úton kifelé haladva, mielőtt bealudnánk a volán mögött hirtelen balra kell kanyarodnunk, és rögtön egy hangulatos Ősfás ligetben találjuk magunkat! Jó hír, hogy megérkeztünk. 2 in 1 azaz Cukrászda és Étterem is egyben mely kifejezetten alkalmas a násznép jóllakatására, hisz remek a konyhája! Miután az Ősfás környezetben kimondtuk a régóta vágyott igent, utána már lazíthatunk a nadrágszíjon, és örülhetünk, hogy ezt egy ilyen szép környezetben tehettük! A nagyérdemű megtáncoltatására, ha nem is sokat de találunk rá helyet hogy hajnalig ropjuk Lagzi Lajcsi slágereire