Esküvőre DJ - Esküvő Hangosítás

Esküvői helyszínek egy Esküvői Dj szemével Budapesten:

Az alábbi éttermekben/rendezvényhelyszíneken fordultunk meg az évek alatt Budapesten:

Budai Vár, Hadtörténeti múzeum ,Budapest: (Esküvői Dj szolgáltatás, szertartáshangosítás, Led –es hangulatvilágítás) Tapasztalataink: Exkluzív Muzeális környezet kimondottan Elegáns, esküvőkre ideális, parkolás kicsit nehézkes (kiszaladgálós-pénz bedobós, vagy sms-ben a szertartás alatt meghosszabbítós) javasoljuk a vendégek busszal történő szállítatását! A belső terek tágasak így mindenképp nagyobb hang és fénytechnika javasolt, valamint a Led-es teremvilágítás is sokat dob a helyszínen.

Rubin Hotel, Budaörs: (Esküvő Dj szolgáltatás, szertartáshangosítás, Led-es hangulatvilágítás, Ceremóniamesteri szolgáltatás) Tapasztalataink: Közép kategóriás szálloda, kedves és segítőkész személyzettel. Szertartás a hotel kiskertjében megoldható. (Gratulációnál esetenként csatlakozik a többi szállóvendég) Esküvői bulira a nagyterem javasolt, ahol vagy plusz dekorációval, vagy hangulatvilágítással érdemes „feldobni" a termet, hisz sokáig nézve a fehér falakat egy idő után inger szegénnyé válik a környezet. Mindent figyelembe véve pozitívak a tapasztalataink.

Barabás Villa,Budapest: (Esküvőire Dj szolgáltatás, szertartáshangosítás) Tapasztalataink: Ez a helyszín egy Etalon az esküvői helyszínek között!! Közkedvelt esküvős színhely, rengeteg jó esküvői bulink volt már itt. Remek a konyhájuk, gyönyörű a környezet, a park kiválóan alkalmas szertartáshangosításra (plusz egy kis „romantikázásra" is), és fogadásokra szintúgy. Csak ajánlani tudjuk. Ha még nem volt esküvőd itt akkor mindenképp ajánljuk, ha már volt akkor is Esküvői dj –ként szívesen jövünk ide vissza mindig.

 Vajdahunyad vár, Budapest: (Esküvői Dj szolgáltatás, szertartáshangosítás, Ceremóniamesteri szolgáltatás) Tapasztalatok: Aki szereti a parkolás okozta kihívásokat és az sem zavarja hogy a násznépbe nyomokban belekeveredik egy-egy eltévedt japán turista,azok számára sok izgalmat tartogat majd ez a helyszín! A parkolást leszámítva bejutva a helyszínre egy igazán történelmi helyen érezhetjük magunkat, ahol ha nem is fogunk magával Mátyás Királlyal együtt poharazni, de királyoknak kijáró pompában lehet részünk! Külön terem bérelhető, lugassal, árkáddal, ligettel, és ódon korabeli hangulattal! Itt minden adott hogy egy Királyi pompával átitatott környezetben egybekelve remekül mulassunk! Esküvői Dj –ként szívesen jövünk ide mindig vissza, hiszen a termek remekül hangásíthatóak, és a Ledes teremvilágítással még impozánsabbá varázsolhatjuk az amúgy is gyönyörű helyszínt. 

Hármashatárhegyi Hangár, Budapest: (Esküvőre Dj szolgáltatás) Tapasztalataink: Újabb extrém helyszín a természetjárás szerelmeseinek, azoknak akik nem akárhol, hanem egy hegy tetején szeretnék hogy közös életük új irányt vegyen. Érkezni lehet siklóernyővel, helikopterrel, légi járművel, vagy akár autóval egy hosszú hegyi szerpentinen ahol ha szerencsénk van még vaddisznókat is láthatunk. Itt biztos nem fogunk látni eltévedt japán turistát, parkoló őrt, de még metrókijáratot sem! Egy régi kiszuperált hangárt itt kellő fantáziával különleges esküvői helyszínné tudunk varázsolni. Itt aztán lehet bulizni, illetve az erdő közepén szabadjára engedni a decibeleket, senkit sem zavarunk. Az utóbbi években számos fejlesztésen ment keresztül a helyszín: új burkolat került a padlóra,kintről behozták a wc-t, és egy bejárat előtt elkészült egy kiülős terasz is. Összességében egy egyedülállóan izgalmas esküvői helyszín a város tetején, és az erdő kézepén.


Búsuló Juhász Étterem, Budapest: (Esküvő Dj szolgáltatás) Tapasztalataink: A jó öreg Búsuló Juhász éttermet csak dicsérni tudjuk, itt szintén számtalan esküvőn megfordultunk már az évek alatt és mindig kellemes emlékkel és remek bulikkal a hátunk mögött távoztunk! Több terem több stílus, elegancia, finom ételek, és remek kilátás tárulkozik elénk, ha megfáradtunk az esküvői vonatozásban Fontos azonban megjegyeznünk azonban, hogy a kert helyiségben esküvői dj ként csak a beépített hangrendszert használhatjuk ami úgynevezett limiterrel van ellátva. Ennek köszönhetően sajnos búcsút mondhatunk a normális hangerőnek, és a bulit is csak korlátolt hangerővel lehet „élvezni”. Ide inkább kisebb esküvőket, esküvői fogadásokat javaslunk.


Petneházy Clubhotel és Étterem, Budapest: (Esküvői Dj szolgáltatás, szertartáshangosítás, Ceremóniamesteri szolgáltatás) Tapasztalataink: Nincs olyan év hogy a Petneházyban ne fordulnánk meg legalább egyszer, hiszen ez a hely méltán a Top 10-ben van a házasulandó párok körében. Nem véletlenül, hiszen profi marketinggel, kiszolgálással és csodás környezettel találkozhatunk, ha itt kötjük össze életünket Kedvesünkkel. A város szélén a Budai hegyek gyönyörű zöldövezetében találjuk ezt a helyet, ahol három helyszín közül is választhatunk (már ha van még szabad hely). Finom ételekre, kedves kiszolgálásra és fergeteges bulikra emlékezünk vissza, azonkívül Laci bácsi a konyhafőnök még egy remek tósztot is mond a tortánk mellé)) Ha esküvőre Dj – ben gondolkodtok, akkor számos jó tanáccsal tudunk ellátni Titeket a helyszínben rejlő lehetőségekkel kapcsolatban....


Aquamarina Rendezvényhajó, Budapest: (Esküvő Dj szolgáltatás, szertartáshangosítás) Tapasztalataink: A római parton ahol nyüzsög az élet nyáron, és ezerrel pörögnek a halsütők, ott találjuk ezt a klassz kis rendezvényhajót. Szépen felújított belső térrel, rengeteg szobával, és egy nagy rendezvényteremmel várja a házasulni vágyó Ifjakat. Az árak és a kiszolgálás is barátságos, így nincs is más dolgunk mint hogy jól érezzük magunkat. Ha esküvőre dj –ben gondolkodtok, akkor nyugodt szívvel ajánljuk a helyszínt egyrészt mert ide mi is szívesen visszajövünk mindig, másrészt mert ár érték arányban is kiváló. A pakolás és a parkolás kicsit nehézkes, de mi erre is fel vagyunk készülve.


Csónakház Étterem, Budapest: (Esküvői Dj szolgáltatás, Ceremóniamester, szertartáshangosítás) Tapasztalataink: Ezt az éttermet szintén a római parton találjuk a halsütő büfék gyűrűjűben, és bátran mondhatjuk hogy megvan ennek a partszakasznak a maga hangulata! Az étterem tényleg csónakházra emlékeztet, a belső viszonylag nagy tér remek a tánchoz, és az esti mulatságon is mindenki elfér, azonban ablakból és bejövő fényből nem sok van Ennek ellenére remek bulikat lehet is csapni, és a római part forgalma sem zavaró így.

Villa Fontana, Budapest: (Esküvői Dj szolgáltatás, szertartáshangosítás) Tapasztalataink: Ismét a Római partnál maradva, egy újabb gyöngyszemünk ez a pici, de annál hangulatosabb helyszín. Mediterrán teraszos felső vendégrész kifejezetten alkalmas max 60-70 fős esküvőkre. Van egy hátsó kert ahol az esküvői szertartás vezényelhető le. Néha azonban zavaró lehet amikor az étterem klímaventillátora ami a kerítés mellett található bekacsol a szertartás alatt. Ha ott szeretnénk egybekelni, akkor kérjük meg az éttermet hogy arra a fél órára kapcsolják ki a ventillátort. Bulizásra a lenti kis étteremrész alkalmas, ahová max 15-20-an férnek el egyszerre. Kisebb családiasabb esküvőkre kifejezetten ajánljuk.


Alfa Art Hotel, Budapest: (Esküvői Dj szolgáltatás, szertartáshangosítás) Tapasztalataink: A római parton maradva, kicsit feljebb, távolabb a nyüzsgéstől, egy mediterrán hangulatú szállodára lelhetünk! Felújított teraszával mely kiválóan alkalmas esküvői szertartásokra, itt már nyugodtabban mondhatjuk ki a boldog Igent A belső étterem elég tágas, max 120 fő elhelyezésére is alkalmas, a bulira azonban egy nem túl nagy félig egybenyitott helység szolgál! Ezt leszámítva kellemes helyszín!
Holiday Beach Hotel, Budapest: (Esküvőre Dj szolgáltatás) Tapasztalatink: Mintha az olasz tengerparton volnánk : a mediterrán környezet, az exkluzív hajó alakú épület, wellness, pezsgőfürdő, fitnesz terem, egyszóval itt minden megtalálható ami a kikapcsolódást segíti! Esküvőre egy közepesen nagy étterem áll rendelkezésre csupa üvegezett fallal, így gyönyörködhetünk a Dunapart szépségében. Bulizásra egy közepes táncteret lehet csak kialakítani, de ez nem akadálya a hajnalig tartó mulatozásra. Esküvői dj –ként ide szinte minden évben visszajárunk és szívesen vállalunk itt esküvők mellett céges rendezvényeket is.


Remiz Étterem: (Esküvői Dj szolgáltatás, szertartáshangosítás) Tapasztalataink: Első pillantásra azt hinnénk hogy itt valami villamos baleset történt, ugyanis az épület falából egy fél villamos lóg ki, de a pincérek hamar megnyugtatnak hogy nincs semmi gond, és jegy nélkül is beülhetünk. A Budai hegyek csendes külső részén találjuk ezt a helyet, ahol nagyon finomak a halételek, hangulatos lugasban van kialakítva az étkezőrész, mely a sörözésen kívül még a szertartásra is hangulatos. A belső tér is impozáns, látszik hogy kellő ízléssel lett kialakítva. Méltán kedvelt hely Budán, ahol egy nyugodt, csendes és hangulatos helyen tarthatjuk esküvőnket. A csendest azért kell kihangsúlyoznom, mert itt tényleg nem lehet nagyon „zajongani” így aki egy klasszikus esküvőt szeretne nagy tánctérrel és hangos zenével azok számára nem ideális a helyszín. Kisebb, szolidabb esküvőkre ajánljuk.


Lupa Csárda: (Esküvő Dj szolgáltatás, szertartáshangosítás)Tapasztalataink: Szentendre felé haladva , a „Nullás” előtt jobbra fordulva egy keskeny aszfalt úton leérünk a Duna partra, ahol csendes magányában bukkanunk erre a hangulatos étteremre. Saját kerthelyisége van, mely alkalmas a bográcsozásra (ha már unjuk a lakodalmas menüt, itt gyorsan össze tudunk dobni valamit), a belső nagy terem pedig a bulira ideális. A hangerővel óvatosan kell itt is bánni mivel nyaraló-pihenő övezet, így nem árt a szomszédokat előre tájékoztatni. A hely annyira hangulatos hogy még saját hajókikötője is van, így még egy kis hajóutat is be tudunk előtte kalkulálni az esküvői programba Esküvői dj szolgáltatást ide egy kisebb, közepesebb esküvőre ajánljuk.


Udvarház Étterem: (Esküvőre Dj szolgáltatás) Tapasztalataink: Aki szereti a magaslati levegőt, és szeret gyönyörködni a kilátásban, illetve szeretne a város zajtól messze nyugodt körülmények között ünnepelni, annak kifejezetten ajánljuk ez a helyet! Megközelíteni csak autóval lehet, mivel a hármas határ hegy tetején van. A berendezés hangulatos, kicsit a vidéki folklórt idézi: van kerti kemence, farakás, gyönyörű nagy terasz amely ideális helyszíne lehet esküvői szertartás hangosításnak. Bulizásban nem zavar minket senki sem a hegy tetején, itt nem volt még probléma a hangerővel. Belső nagy rendezvénytermében kényelmesen elfér akár 100 vendég, és még a táncnak is marad hely. Nemcsak vendégként, de esküvői dj szemmel is ideális helyszín egy közepes létszámú esküvőre.


Stefánia Palota: (Esküvői Dj szolgáltatás) Tapasztalataink: Előre elnézést kell kérjek, de nem tudok elfogultság nélkül beszélni erről a csodás helyről, hiszen nekem az egyik kedvencem a Stefánia Palota. Itt nőttem fel, ide jártunk anno szórakozni, illetve a Rádiókabaré felvételekre a mai napig előszeretettel ellátogatunk. Élő történelem a hely: a múlt század elején az előkelő arisztokrácia ide járt lovas kocsikkal a fényűző és pompás bálokba. Egy szeletke történelmet szívhatunk magunkba miközben táncolunk a magából eleganciát árasztó falak között, újra átérezhetjük a múlt századi bálok és fogadások előkelő kosztümős hangulatát. Nekem mindig a régi Kabos és Latabár filmek jutnak eszembe ha itt vagyok! Aki ezt a helyet választja esküvője helyszínéül, nyilván rabul ejtette már a hely eleganciája és patinája. Esküvői dj szemmel a hely hangosítása okozhat csak némi fejfájást, ugyanis nagy a hely belmagassága, így mindenképp több hangfal telepítése szükséges a visszhang elkerülése miatt.